Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Meditationsaftner & Healende meditationer på CD

Fuldmåneaftner med healing & lys

Modtag transformerende energier under guidede visualiseringer, som er kanaliseret i forhold til gruppens behov og energiniveau. Altid afstemt, også individuel healing, når det har betydning for gruppen. Alle kan være med, du behøver ingen forudsætninger. Din krop ved alt, som er nødvendigt.

En mulighed for forvandling i retning af mere glæde, lettelse og ny inspiration på din vej. ALLE aftner vil GARANTERET rumme HEALING! Dette er et løfte fra mig, mestrene og det kærlige Univers!

Spar 400 kr når du køber billet: Køb klippekort til 5 meditationsaftner - og få gratis venne-billet

Stjernebroens CDer til dig - healing hjemme i din stue...

"NEW FEMININE ENERGY" - energimedicin for krop og sjæl (2013)

CDen New Feminine Energy - Energimedicinsk Klargøring & Kodninger rummer indkodet healing til din krop og sjæl.

Den guddommelige musik er skabt af Paul Armitage, den guidede meditation af Marianne Kirkskov - og sidst men ikke mindst: Universets barmhjertige healende frekvenser opstår et sted imellem tale og musik.

Del1: Body Infusion of Grace, Del 2: Rainbow Mist of Feminine.

NFE CD front

Intentionen med CDen er at rense både din fysiske krop og din sjæl for gamle mønstre (del 1 - 30 min) således at du er parat til at modtage nye, gavnlige og kærlige kodninger” både i celler og sjæl bagefter…(del 2 - 30 min.).

"Musikken er vidunderlig og det er din tale og indhold også! -

Kærligheden "lyser" ud af musikken og dine ord! 


- Kærligste hilsner Annette"

Bestil CD - Pris 150 kr:

Skriv "bestilling NFE-CD" + din adresse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetal 169 kr incl. porto på 6487 2002445 eller Mobile pay nr 15234, så sender jeg CD til dig.

"URBS SOLARIS" - solens hænder - energi fra det gamle Egypten (2009)

Energi fra det gamle Egypten, "opsamlet" under rejse med Asger Lorentsen i 2009. 50 min kanaliseret, indtalt meditation (Marianne Kirkskov) med guddommelig musik (bl.a. Frank Lorentzen), optaget live i salen, Den Gyldne Cirkel, frederiksværk. Ekstra spor med LYDLØS healing!

"Der er så meget HJERTE i den CD og ja, jeg oplever straks healingen på "Silent Healing", og den fortsætter efter klikket som tegn på at CD'en er slut. CD´en må svække angst, afmagt, fremme selvhelbredende kræfter, heale, give tryghed, svække ensomhedsfølelse og åbne for hjertet, være livgivende.”
- Gunvor Kramshøj Larsen, overlæge

Urbs Solaris CD label”Jeg følte mig meget tilstede i mig selv. Jeg følte, der var en god healing – som en summen i kroppen... Jeg kunne forestille mig, at jeg vil bruge "Silent Healing", når jeg har noget specifikt, jeg gerne vil heales for.”
- Tina

”Jeg har igennem mange år benyttet guidede meditationer, men har aldrig før oplevet så tydelig healende effekt som jeg oplever på dine. Alle dine meditationer, inkl. Silent Healing, giver mig en varm følelse omkring hjertechakraet, rigtig rart!”
- Stenbukken

Bestil CD - Pris 150 kr:

Skriv "bestilling URBS SOLARIS-CD" + din adresse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetal 169 kr incl. porto på 6487 2002445 eller Mobile pay nr 15234, så sender jeg CD til dig.

 

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Skøjtevej 27 E
2770 Kastrup

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452