Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Kinesiologi gør 4 årig feberfri efter 2 år med febertilfælde...

"... Det er nu to måneder siden hun blev rask, og vi har ikke haft så lang friperiode før... Det er helt fantastisk at hun nu er rask efter 2 år sygdom."
- Janne Arlander, Group Financial Manager

Kinesiologi

Metoden er en hjælp til selvhjælp – dit ønske og din intention er nødvendig for forandring. Jeg er blot "tolken", der leder dig på vej, hjælper med at finde energien og formidler healing i en kærlig atmosfære. Muskeltesten muliggør at den indre visdom i dit system får rollen som guiden for din heling. Dit indre ved bedst! På denne vis har vi via muskeltesten adgang til underbevidste løsninger og "hjælpende hænder", der ellers ville være skjult.
 
- kinesiologi er særligt godt til børn og unge... 
- bestil tid til kinesiologi: 61694003 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Hvad betyder det og hvor kommer det fra?

Kinesiologi betyder "læren om bevægelse". Det er en alternativ behandlingsmetode, der er udviklet i USA. Metoden er en sammensmeltning af vestlig og orientalsk viden og filosofi. Metoden er baseret på en særlig muskeltest.
Kinesiologi bygger på viden om anatomi og fysiologi. Derudover udnyttes viden (f.eks. fra akupunkturen) om, at der også strømmer energi i vores krop. Når energien flyder frit, er vi i balance. Når energien er blokeret, er vi i ubalance, hvilket kan give sig udtryk f.eks i sygdom, ubehag eller stress. Ubalancerne kan være af fysisk, følelsesmæssig, mental eller spirituel art.  

Muskeltesten

For at finde præcis de blokeringer, der forhindrer dig i at nå dit specielle mål, arbejder jeg med muskeltest. Jeg tester f.eks. ved at trykke blidt på en en fremstrakt arm for at mærke en muskels spændingstilstand (tonus). Musklen vil veksle mellem at holde stillingen og give efter afhængigt af, hvad jeg undersøger. Testen foregår oftest liggende.

Behandlingen

Behandlingen foregår blidt og nænsomt og her kan indgå blid massage af punkter, fysiske øvelser, bekræftelser, healing, lyd, visualisering, Bachs blomsteressenser, farve-dufte, krystaller, tekster eller andet.

Sædvanligvis foregår behandlingen liggende.

For at få det fulde udbytte af kinesiologien skal du regne med ca. 2 til 5 behandlinger. 

 
 Fakta:
 Danske Kinesiologer
Jeg er DK-kinesiolog og medlem af:
- Kinesiologiforeningen "Danske Kinesiologer" og arbejder i henhold til foreningens etiske regler.
 
DK-kinesiologer - har minimum 500 specificerede kinesiologilektioner og er eksaminerede.
RAB-kinesiologer - har minimum 250 specificerede kinesiologilektioner.

Begge typer kinesiologer har derudover modtaget undervisning i patologi (sygdomslære), anatomi og fysiologi, etc.
 

!
Nogle kommuner yder tilskud til kinesiologisk behandling
 
 

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Skøjtevej 27 C
2770 Kastrup

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452